Runes køkken

Runes mad er et cateringkøkken, der lægger stor vægt på mad af høj kvalitet, ærlighed, saft og kraft. Al mad bliver lavet fra bunden uden brug af halv-fabrikata eller instant-løsninger. Der arbejdes altid med sæsonens aktuelle udbud, så maden er af højeste kvalitet og fyldt med smag og kraft.

Runes mad henter inspiration fra hele verden, men typisk er udgangspunktet danske råvarer tilsat en håndfuld krydderier, der giver et smagsnuanceret og spændende køkken. Runes tilgang til maden er ærlighed og et ønske om at få det bedste frem i de enkelte råvarer.

Udtalelser

"Sticks’n’Sushi har benyttet Runes mad ved flere lejligheder. Ikke nok med at maden er fantastisk lækker, er Rune også altid frisk på skøre ideer. Vi har blandet andet haft grill på en agterrasse, hvor der blev produceret lækre burgers til 400 gæster og lokket Rune til at bruge et telt (uden lys) til at anrette luksusbuffet til 350 gæster. Menuerne er altid gennemtænkte, råvarerne ekstra gode og maden til stor glæde for alle. Vi kan varmt anbefale Runes Mad."

Kamilla Manly, Sales & Event manager, Sticks’n’Sushi

"Det hele var meget vellykket! Vi er meget glade for, at vi fik gennemtrumfet at få maden fra dig, da det hele både mættede, smagte og stemte overens med de forventninger vi havde på baggrund af hjemmesiden :-) Særligt fiskefrikadellerne var et stort hit. Alle kommentarene var absolut positive, og det er alligevel noget, når man tænker på de skeptikere og brokkehoveder, der findes i en enhver større forsamling. Vil klart kunne anbefale dig videre. Føler at vi har fået en god behandling!"

Lene, AC-medarbejder, Retsmedicinsk Institut

”Vi har Rune som fast leverandør til vores arrangementer. Om det er firmareceptionenen, konferencen eller vores interne julefrokost eller teambuilding på Runes kokkeskole så leverer Rune altid topkvalitet der gang på gang overrasker og glæder de mange gæster. Intet synes for småt, intet for stort, og intet for godt for Rune som altid giver den udover det sædvanlige og forventede”

Martin K. Glarvig, Direktør, Geomatic a/s

”Runes mad har bidraget til vores frokoster, kundearrangementer og fester. Hver gang er det en stor succes. Kvaliteten er altid i orden. Mad har karakter og noget, som man husker – og allerbedst: Gerne vil smage igen.”

Line Rix, Direktør, 1508

"Jeg benyttede i maj 2011 Runes Mad til et arrangement med 8 medarbejdere, hvor vi skulle have en social aktivitet og ud og spise sammen. Rune arrangerede med kort varsel en fremragende aften, hvor vi under kyndig og personligt engageret vejlednig tilberedte maden sammen og hvor både råvarer og menu blev sat ind i en spændende sammenhæng gennem historifortælling og små anekdoter. Runes kærlighed til madlavning skinner tydeligt igennem, og han formår at arragnere og binde en god aften sammen, så man føler sig velkommen og sidder tilbage efter et fremragende måltid med en følelse af at have fået rigtig meget for pengene."

Niels Bergstrøm, Director, Corporate Quality, COMPLIANCE

Dem handler jeg hos:

Grambogård: Kød fra Grambogård
KC-Frugt: Frugt, grønt og varer fra Brogård v. Søren Wiuff
Cph Sea Food: Fersk fisk
Solhjulet: Økologisk grønt og kolonial
Hopballemølle: Fritgående unghaner
Inco: Alt hvad man lige står og mangler …
Hw.larsen og sønner: Knive, maskiner, potter og pander
Birthe Brorson: Klima vagthund nr.1