Runes køkken

Vi går i dybden med viden om råvarer og tilberedningen. Her bliver der ikke sprunget over, hvor gæret er lavest.

1650 kr per person

Se fakta om kogeskolen her

Verdensmad

1650 kr per person

Vi er inspirerede af alle verdens køkkener. Men har specielt kendskab til den Indiske, Thailandske, Mexicanske, Amerikanske, Bolivianske og Mellemøsten. så vi sammensætter gerne en aften med et specifikt tema til jer.

Se fakta om kogeskolen her

Køkkensnyd

Vi tager os af det grove, I tager æren. Teambuilding for jer der vil lave maden selv, men ikke stå med det grove, såsom skrælle, skære ud, filetering og lign.

1850 kr. per person

Se fakta om kogeskolen her

Work in progress

Her er I med helt fra starten, vi samles om det bugnende, sæsonaktuelle råvarebord og lader det inspirere os til aftenens menu, på samme måde som kokkene på seriøse restauranter starter arbejdsdagen.

Vi taler om menu opbygning, hvilke teksturer, farvespil og smage der skal være tilstede i en ret, for at den bliver mindeværdig.
Efter at I har planlagt menuen, går vi køkkenet og lader inspirationen og råvarerne føre os.
Vi slutter af med at spise dagens retter og drikke dejlige vine til.

Efterfølgende sender Rune de opskrifter, vi i fællesskab har kreeret.

2000 kr. per person (Fra klokken 15.00 til 21.30)

Se fakta om kogeskolen her

Køkkenmødet

For jer der vil holde middag/møde i private omgivelser. I hygger, vi arbejder.
Nyd aftenens 3-5 retter med tilhørende vine, mens Runes mad står i køkkenet og laver mad efter naturens orden og smagens væsen.

Pris:
Lokaleleje 3500 kr
1000 kr per person

Mødepakken inkluderer:
1 glas bobler
Snack før maden
3-5 retters mad
Vin
Øl
Vand
Most
Kaffe/te

En aften på kogeskole kunne se sådan ud:

Aftenen starter kl. 17.00, hvor vi starter med, at Rune byder velkommen, og der bliver budt på et glas bobler og lidt snack. Aftenens menu bliver præsenteret, og vi taler om de råvarer vi skal bruge, og om hvorfor de er valgt i forhold til årstid, sæson m.m.

Derefter deler I jer op i tre hold, som hver er ansvarlige for hhv. forret, hovedret og dessert.

Rune sætter hvert hold i gang og det skaber helt naturligt en dialog omkring retterne og råvarerne.

Klokken ca. 19.00 sætter vi os til bords, og hvert hold fortæller, hvordan de har lavet retterne efterhånden som de serveres. Hvert hold anretter selv retterne for de andre i samarbejde med Rune.

Klokken 21.30 går I fra køkkenet med fyldte maver, inspiration og opskrifter.